Tjänster

Lill-Breds Bärgård & Café

Gårdsbutik

Jordgubbar: Under säsongen har vi försäljning och självplock av våra egna jordgubbar. Vi har satsat på flera olika jordgubbssorter som alla har sin egen smak och karaktär. Om självplock meddelar vi om på vår Facebook sida.

Potatis: Hela vårt potatissortiment kommer från egna odlingar som vi lägger ner kärlek och tid på. Vi vill att ni som konsumenter skall få en så välsmakande potatis som möjligt. Potatisen säljer vi per kilo.

Grönsaker: Vi odlar en mängd olika grönsaker allt från lök, dill, betor, morot, ärter, vattenmelon, majs, brysselkål m.m Vi har även leverantörer från vårt närområde som levererar grönsaker till oss. Vi säljer grönsaker enligt säsong.

Köttförsäljning: Vi säljer kött från producenter från närområdet. Köttet säljs som färskt eller djupfryst. I utbudet finns nötkött, lammkött, griskött och viltkött.

Honung: Vi har leverantörer av honung. Honungen som vi säljer kommer från bin som pollinerat våra egna jordgubbsodlingar.

Bröd: I gårdsförsäljningen finns bröd från vårt eget gårdsbageri till salu. Vi bakar bland annat maltlimpa, olivbröd och havrebröd.

Gårdscafé

Här på Lill-Breds Bärgård & Café tillagar vi all mat och bakverk från grunden på äkta råvaror, det är en självklarhet för oss. Vårt sortiment varierar, då vi gillar att baka och komponera ihop nya bakverk. Bland bullar och kakor hittar ni även glass, kaffe, bubbliga lemonader och vår egen saft. Ni hittar lätt lunch/mat alternativ hos oss. På utvalda dagar under sommaren har vi även lantpizza. Vi har utsänkningsrättigheter och erbjuder ett fint sortiment av ekologiska och närproducerade öl/alkoholdrycker. Vi använder våra egna grödor och närproducerade råvaror i den mån det är möjligt. Varmt välkomna hem till oss!

OBS! Ni kan även reservera bord i vår cafeteria. 

smart
IMG_20201119_185007

Gårdsbageri & Konditori

Vår specialitet är småskalig produktion av bröd, bullar, konditori m.m., allt bakas från grunden på äkta råvaror. Under vintern 2017-2018 uppfördes ett bageri i ett av husen på gården. I maj 2018 startade bageri verksamheten. Bageriet är öppet året om med några få undantag (mer info under kontakt). Våra egna bröd finns till försäljning i gårdsförsäljningen. Konditoriprodukterna finns till försäljning i vårt gårdscafé. På vår Facebook sida finns fler bilder på våra produkter.

Beställningar & Catering

Lill-Breds gårdsbageri är öppet året om med några få undantag. Vi tar gärna emot beställningar på söta tårtor, smörgåstårtor, salta pajer, små bröd och bullar. I gårdsbageriet är vi flexibla och prövar gärna på nya bakverk. Hör gärna av dig angående dina önskemål så kan vi diskutera. 0400420943. Under högsäsongen bör beställningen vara gjord 3 dagar före avhämtning.

Dessutom erbjuder vi cateringservice vid exempelvis begravningar, studentdimissioner och konfirmationer. Kontakta oss gärna.