Tjänster

Välkommen till vår gårdsförsäljning!

Försäljning

Jordgubbar: Under säsongen har vi försäljning och självplock av våra egna jordgubbar. Vi har satsat på flera olika jordgubbssorter med alla sin egna smak och karaktär. Under ett par veckor under sommaren håller vi landen öppna för självplock.

Potatis: Hela vårt potatissortiment kommer från egna odlingar som vi lägger ner kärlek och tid på, för att ni som konsumenter skall få en så välsmakande potatis som möjligt. Potatisen säljer vi per kilo.
Grönsaker: Vi odlar en mängd olika grönsaker allt från lök, dill, betor, morot, tomat, vattenmelon, majs, brysselkål m.m Vi har även leverantörer från vårt närområde som levererar grönsaker. Vi säljer grönsaker enligt säsong.

Köttförsäljning: Vi säljer kött från producenter från närområdet. Köttet säljs som färskt eller djupfryst. Nötkött, lammkött och viltkött är exempel på utbudet.

Honung: Vi har leverantörer av honung. Honungen som vi säljer kommer från bina som pollinerat våra egna jordgubbsodlingar.

Cafe

Här på Lillbreds tillagar vi all mat och bakverk från grunden på äkta råvaror, det är en självklarhet för oss. Vårt sortiment varierar, då vi gillar att baka och komponera ihop nya bakverk. Bland bullar och kakor hittar ni även glassbuffe, kaffe, bubbliga lemonader och vår egen saft. Lätt lunch/mat alternativ hittar ni även hos oss. Vi har utsänkningsrättigheter och erbjuder ett fint sortiment ekologiska och närproducerade öl/alkoholdrycker. Vi använder våra egna grödor och närproducerade råvaror i den mån det är möjligt. Varmt välkomna hem till oss!

OBS! Ni kan även reservera bord i vår cafeteria. 

2018-04-22-PHOTO-00000031
2018-04-22-PHOTO-00000022

Bageri

Vår specialitet är småskalig produktion av bröd, bullar, konditori m.m., allt bakas från grunden på äkta råvaror. Under vintern 2017-2018 uppfördes ett bageri i ett av husen på gården. I maj 2018 startade bageri verksamheten. Jenny bakar alla produkter själv men har under högsäsong personal anställd. Vårt egna bröd finns till försäljning i gårdsförsäljningen. Konditori produkterna finns till försäljning i vårt gårdscafe. Vi gör även beställningsjobb, hör av dej så berättar vi gärna mer! Kontakt. Bageribeställningar skall göras 3 dagar före avhämtning under högsäsong.